بیوگرافی :
استاد عباس زندی متولد سال ۱۳۵۰ در تهران . در تابستان سه ماه تعطیلی مدارس در باشگاه وزارت دارایی با ورزش کاراته آشنا شدم مربی کاراته ما استاد ملایری بودند که بعد از تعطیلات تابستان کلاس تعطیل شد علاقه و انگیزه بالایی در فراگیری فنون و ادامه کاراته بنده موجب شد تا جستجو کنم و یکی از بهترین مربی منطقه در باشگاه شهید یوسفی استاد محمد کنی بودند و زیر نظر ایشان کاراته کان ذن ریو بهمراه آموزش فول کنتاکت را شروع کردم در سال ۶۷ استاد از ایران مهاجرت کردند .
با سختی های زیادی کاراته را در کلاس های مختلف ادامه دادم و فول کنتاک را با استاد عبدالله زرین قبا ادامه دادم در سال ۷۲ به عضویت سبک تاپ کاراته درآمدم .
تجربه خاص بنده اشتیاق جوانان نسل ما به ورزشهای رزمی بود جمعه ها برای رقابت در پارک ملت یا پارک جنگلی سرخ حصار جمع میشدیم و رقابت میکردیم شبیه به یک فستیوال رزمی بود بسیار جذاب و جالب بود .
در طی این سالها هم در کارته فعالیت نمودم و هم در فول کنتاکت و مسابقات متعددی شرکت کردم به خاطر کنترلی بودن سبک مبارزه ای کاراته برای بنده جذابیتی نداشت لذا به شکل حرفهای تمرینات ام را فول کنتاکت و کیک بوکسینگ ادامه دادم بیش از ده دوره قهرمانی کشوری در رشته تاپ کاراته و کیک بوکسینگ بدست آوردم در سال سال ۷۵ به عضویت تیم ملی تاپ کاراته درآمدم و در اردو مسابقات جهانی ایتالیا و روسیه شرکت داشتم قهرمانی بدست آوردم . در سال ۱۳۹۰ بعنوان رئیس کمیته اسپورت کیک بوکسینگ SKF کشور از جانب فدراسیون منصوب شدم و تا کنون خدمات زیادی به جامعه رزمی تحت پوشش ارائه دادم از جمله تربیت مربیان ، داوران و هنرجویان و همچنین مسابقات بزرگی برگزار نمودیم . در سال ۱۳۹۹ موفق به ثبت اسپورت کیک بوکسینگ SKF ایران را در انجمن بین المللی امریکا که بیش از ۱۳۵ کشور عضو دارد بعنوان فدراسیون جهانی اسپورت کیک بوکسینگ SKF شدیم . و تا کنون ۲۲ کشور عضو این فدراسیون میباشند .
اینجانب دارای دان ۸ از فدراسیون رزمی مربیگری و داوری جهانی Aکلاس از فدراسیون جهانی میباشم
در ایران نیز مربی درجه یک ملی و ممتاز ، داوری درجه کسب نموده ام .
همزمان با ایجاد ساختار جهانی SKF با فدراسیون های مطرح جهان ارتباط گرفتیم و از سال ۲۰۱۲ به فدراسیون جهانی هند تو هند فایتینگ HSIF همکاری دارم و در حال حاضر بعنوان عضو هیئت رئیسه و عضو مسئول توسعه آسیا و رئیس بخش خاورمیانه و ایران هستم .
در این فدراسیون دارای دان ۷ از فدراسیون جهانی HSIF و همچنین داور بین المللی و مربیگری جهانی درجه یک میباشم .
اینجانب تلاش نمودم برای رشد و توسعه سطح فنی اعضا خود با جوامع بین المللی آشنا نمودم تا علمی ترین و قوی ترین هنر جویان را آموزش و پرورش دهیم .
همواره آموزش و پرورش به همراه اصول اخلاقی ورزش های رزمی با سابقه یکی از بهترین متد ها برای بالا بردن سطح اعتماد بنفس و افزایش آمادگی جسمانی در کنار سرعت العمل و قدرت بدنی بالا می تواند نوجوانان و جوانان ایران عزیز را نسلی قوی و منسجم و با رعایت اصول اخلاقی پرورش دهد .
اصل موفقیت در ورزش های رزمی پایداری و همواره آموزش و تمرین میباشد .
در حدود ۴۰ سال تجربه ورزشی خیلی ورزشکاران با استعداد و سطح بالا را دیدم که از تمرین جدا شدن و ادامه ندادند لذا تلاش کردن برای بهتر شدن حتی از استعداد هم نقش مهم تری ایفا خواهد کرد.
سوابق فعالیتهای ورزشی :
فعالیت ورزشی در رشته های رزمی ( ۴۰ سال )
قهرمان کشور بیش از ده سال
قهرمان مسابقات جهانی ایتالیا و روسیه ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸
دان ٧از فدراسیون کاراته ( كاراته )
مربیگری و داوری درجه یک ملی از فدراسیون کاراته
دان ٨ کیک بوکسینگ از فدراسیون ورزش های رزمی
مربیگری و داوری کلاس A بین المللی از فدراسیون جهانی کیک بوکسینگ
مربیگری و داوری درجه یک ملی کیک بوکسینگ از فدراسیون ورزش های رزمی
مربيگري ممتاز کیک بوکسینگ از فدراسيون ورزشهاي رزمی
دان ۷ از فدراسیون جهانی هند تو هند فایتینگ HSIF
مربیگری و داوری جهانی از فدراسیون هند تودهند فایتینگ HSIF
سوابق مدیریتی در حوزه ورزش :
مسئول کمیته توسعه آسیا و رئیس بخاورمیانه فدراسیون جهانی هند تو هند فایتینگ HSIF
نماینده وبنيانگذارسبك HSIF هند تو هند فايتينگ از روسیه در ایران
رییس فدراسیون جهانی اسپورت کیک بوکسینگ SKF
عضو تیم ملی اعزامی به مسابقات روسیه وایتالیا در سال های 1997 و 1998
مسوول کمیته فنی سبک درفدراسیون رزمی به مدت 12 سال
مدیر روابط عمومی تربیت بدنی سازمان صداو سیما 86تا 88
مدیر روابط عمومی فدراسیون ورزش های رزمی
مشاور در امور رسانه فدراسیون ورزش های رزمی
برگزار کننده بیش از ۳۰ دوره مسابقات کشوری
عضو شورای عالی فنی فدراسیون ورزش های رزمی
شرکت در دوره های آموزشی علمی ورزشی :
دوره عالی آکادمی ملی المپیک
کسب مدرک آموزش دوره ” توانبخشی ورزشی ” با موضوع تخصصی ” ورزش درمانی ” در کنگره فدراسیون های ورزشی آسیا ( آکادمی ملی المپیک )
کسب مدرک آموزش دوره های پیشرفته ” داوری دوپینگ ” درآکادمی ملی المپیک و پارالمپیک
کسب گواهی دوره ” مربیگری علمی ورزش ” در تربیت مدرس
کسب مدرک دوره آموزشی پزشکی ورزشی ” ویژه مربیان ورزش های رزمی
بنده بر این عقیده هستم که اموزش ها براساس سه بخش انجام شود ۱- مبتدی ۲- متوسطه ۳- پیشرفته که مربیان موظفند در ابتدا بر اساس آموزش اصولی و صحیح تکنیکها را به هنرجویان را پرورش دهند تا بر اساس استعداد های فیزیولوژیکی و آناتومی بدنی خود آموزش های ابتدایی را با اصول علمی و فنی دریافت کنند و بعد از ایجاد هماهنگی عصب عضلانی میتوانند بر اساس تنوع تکنیکها را تجربه کنند و در نهایت در مقطع متوسطه میتوانند اصول تاکتیک ها را که همان اجرای موثر استفاده از تکنیکها را اموزش ببینند . در سطح پیشرفته قهرمانان و مربیان نخبه ریز تکنیکها و تاکتیکها را اموزش خواهند دید .